Netwerk Opslag
Veilig, Efficiƫnt en altijd toegang tot al uw bestanden
Overal toegang
tot uw documenten en foto's
Dagelijkse backup
Tot wel 100 versies van 1 bestand

Overal toegang tot uw bestanden

Met Mijn Netwerk Opslag heeft u overal met uw laptop, mobiel, tablet of ander (mobiel) apparaat toegang tot uw al bestanden. Het enigste wat u hiervoor nodig heeft zijn uw inloggegevens van Mijn Netwerk Opslag en een internetverbinding. Ongeacht het platform wat u gebruikt, kunt u overal veilig en probleemloos uw bestanden en data openen, bekijken en delen.

Overal toegang tot uw bestanden

Bestanden synchroniseren

Een laptop, mobiel en iPad. Tegenwoordig een normale combinatie van mobiele apparaten welke in het bezit zijn van 1 persoon. Het aanbod aan mobiele apparaten wordt dan ook telkens groter. Door gebruik te maken van en te werken met meerdere mobiele apparaten kan dit in sommige gevallen ook extra werkzaamheden met zich meebrengen als het gebruik van deze apparaten niet synchroon loopt.

Stel u werkt op kantoor met een vaste computer, maar u heeft een afspraak buiten de deur. De laptop wordt dan al snel meegenomen. Tijdens deze afspraak maakt u wijzigingen in bestaande data of u maakt nieuwe data aan op uw laptop. Indien u niet beschikt over een back-up waarbij uw bestanden worden gesynchroniseert zult u bij terugkomst op kantoor de gemaakte wijzigingen nogmaals moet doorvoeren op uw vaste werkcomputer. Door te kiezen voor Netwerk Opslag is dit vanaf nu verleden tijd! Netwerk Opslag zorgt er namelijk voor dat al uw mobiele apparaten gesynchroniseert zullen worden, zo bent u ondanks het apparaat wat u op dat moment gebruikt altijd up-to-date wat betreft uw data. 

Offline bewerken

Iedere dag duurt 24 uur, en hoewel het steeds meer mogelijk is komt het nog steeds voor dat u zich af en toe op een locatie bevindt zonder internet. Gelukkig is het met Mijn Netwerk Opslag mogelijk om offline uw bestanden te bewerken. Zodra u weer in verbinding bent met het internet worden deze wijzigingen automatisch doorgevoerd en opgeslagen.

Kies uw eigen back-up pakket
NAS Sever kopen

Bepaal zelf de schijfgrootte en de snelheid van uw eigen back-up server. Tevens kunt u ook kiezen uit diverse maatwerk opties zoals een veilig (beveiligings)camerasysteem in uw eigen netwerk!

Kies voor een externe back-up

Extra veiligheid? Kies naast uw eigen NAS-Server voor een externe back-up via Netwerk Opslag. Bepaal hierbij zelf van welke data u een extra back-up wilt en hoeveel opslagruimte u hiervoor nodig heeft.

Kies het service pakket die bij u past

Indien gewenst kunt u uw eigen samengestelde back-up pakket aanvullen met een service pakket. Netwerk Opslag adviseert u om minimaal gebruik te maken van het service pakket "simpel".