Foto opslag voor fotografen

Fotografen zijn er voor zichzelf maar ook voor anderen. Naast het vastleggen van mooie, dierbare en bijzondere momenten heeft een fotograaf nog veel meer functies, denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfs- of productfotografie.

Fotografen fotograferen vaak niet alleen voor zichzelf, maar ook voor andere. In beide gevallen is een juiste manier van opslaan absolute noodzaak. Naast het opslaan op de juiste manier is voor fotografen de mogelijkheid om foto’s op één plek te kunnen opslaan een must.

Uw foto's veilig opslaan met Netwerk Opslag

Netwerk Opslag is de ideale oplossing voor iedere fotograaf. Een opslagapparaat, welke in verbinding staat met uw netwerk, zorgt ervoor dat u eenvoudig uw foto’s kunt synchroniseren. Hiervoor hoeft u enkel uw foto’s te importen naar de juiste map op uw computer. Hierdoor staan uw foto’s altijd veilig en op één plek.

Onze server wordt gehost in Nederland, hiermee bent u ervan verzekert dat uw foto’s niet door derden zullen worden bekeken. Daarnaast heeft u met Netwerk Opslag overal toegang tot uw bestanden, volledige synchronisatie op diverse apparaten en altijd meerdere bestandsversies van uw data.

Uw foto's veilig opslaan met Netwerk Opslag
Bent u geinteresseerd of twijfelt u nog? Wij komen graag met u in contact